Suunnittele ja valmista käyttötarkoitukseltaan uusi käsityötuote tai -teos
joko yhdestä tai useammasta rikkinäisestä ja tarpeettomasta esineestä

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vasara ja nauloja...Eikun hetkonen!

Makeiden yöunien jälkeen oli aika taas jatkaa korsettia :)) Mutta en suunnannutkaan nyt ensimmäiseksi ompelukoneen luokse, vaan kävin etsimässä vasaran ja puupölkyn. No mutta miksi? :o Siksi, että seuraavaksi korsettiin pitää kiinnittää sirkkarenkaat kiristys nauhoja varten. Olin jo viime viikolla käynyt ostamassa paketillisen tämän näköisiä sirkkarenkaita:


  Joten ne olivat valmiina kun oli aika niitä ryhtyä kiinnittämään (: Olen aikaisemminkin kiinnittänyt sirkkarenkaita, joten se oli mukavan tuttua hommaa. Ensin tehdään korsettiin reikä rengasta varten paketissa tulleen välineen avulla. Tosin jouduin hieman saksilla auttamaan, koska kolme kerrosta kangasta oli hieman liikaa paketissa tulleelle "leikkurille". Sitten astetaan sirkkarenkaat (alapuoli ja yläpuoli renkaasta) pakoilleen tämän samaisen välineen avustuksella, jonka jälkeen tuleekin minun lempiosuuteni! Sirkkarenkaat kiinnitetään paukuttelemalla niitä vasaralla :) Ja kuka on sanonut, että vasara kuuluu vain puutöihin? ;P

Sirkkarenkaiden kiinnitystä (: 
Epäonnekseni kuitenkin kävi niin, että ostamani paketin sirkkarenkaat eivät riittäneetkään, vaan loppuivat kesken! :( Olin ostaessani ajatellut, että yksi paketti varmaankin riittä, mutta ei se riittänytkään... Korsetti jäi siis tämän näköiseksi:

Harmittaa kun sirkkarenkaat loppuivat kesken , sillä korsetti näyttää nyt todella keskeneräiseltä...

Täytyy suunnata mahdollisimman pian kangaskauppaan ostamaan lisää sirkkarenkaita, sillä haluasin pian saada korsetin valmiiksi! Tosin minulta puuttuu vielä myös satiininauha, jolla korsetti kiristetään. Nokka kohti kangaskauppaa siis! Ehkäpä jo huomenna tai ensi viikolla x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti